Provinciaal Zeeuws Schoolkorfbal Kampioenschap

juni 6 | 12:00 - 17:00

Het Provinciaal Zeeuws Schoolkorfbal Kampioenschap wordt dit jaar georganiseerd door KV Tjoba. Op woensdagmiddag 6 juni gaan basisschoolteams uit de provincie Zeeland de strijd met elkaar aan.

Deelname aan het kampioenschap is mogelijk voor alle scholen in de volgende categorieën:
• Groep 7/8 gemengd team (2 jongens en 2 meisjes)
• Groep 5/6 gemengd team (2 jongens en 2 meisjes)
• Groep 3/4 gemengd team (2 jongens en 2 meisjes)

Is uw school per brief uitgenodigd door KV Tjoba, dan kunt u zich vóór maandag 28 mei via onderstaande mailadres(sen) opgeven. Vermeld in uw aanmelding het aantal teams en de bijbehorende leeftijdscategorie. Teams die regionaal kampioen zijn geworden in hun leeftijdscategorie zijn automatisch geplaatst. Zij kunnen zich aanmelden via de toernooicommissie van desbetreffende korfbalvereniging.

Voor verdere informatie, aanmeldingen en/of vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende via goossens_andre@hotmail.com of esthermark@zeelandnet.nl

Vriendelijke groeten namens korfbalvereniging Tjoba,

André Goossens